Je kent CSW automation als dé expert voor robot- en systeemintegratie. Onze passie overtuigt alsmaar meer klanten. Daarom hebben we jouw kennis en inzet als elektromechanische technicus nodig. Vind je uitdaging in onze totaalaanpak — van de realistische behoeftenanalyse, via het voorbereidende denkwerk tot de efficiënte implementatie. Overtuig ons van jouw meerwaarde voor de montage en bekabeling van uiteenlopende projecten. Help ons make things happen.

Jouw job in vogelvlucht

Voorbereiding

Ontvang de gedetailleerde schema’s en bouwtekeningen van onze engineers. Controleer of alle onderdelen geleverd zijn en label of graveer ze meteen. Stel de elektrische borden correct samen. Integreer de machinedelen, robotgrijpers en sokkels met jouw verfijnde montage en afregeltechnieken — óók de pneumatische componenten.

Controle

Je bent proactief en creatief. Daardoor vind je de juiste oplossing voor eventuele onvolmaaktheden uit de engineering. Je test elk onderdeel van de installatie in onze werkplaats. Voldoet alles aan de strengste normen? Verpak dan elk onderdeel voor transport en bereid de werfinstallatie voor.

Installatie

Ter plekke bouw je de installatie op en je geeft de klant gebruiksklare antwoorden op al zijn vragen. Samen met je collega’s doorloop je een uitgebreide testcyclus. Zo zijn we zeker dat onze klant efficiënter en duurzamer produceert.

Jouw robotfoto

  • bachelor in een technische richting of gelijkwaardig door ervaring ­mét een vurige interesse voor alle facetten van elektromechanica, pneumatica en hydraulica
  • volwassen teamspeler die vlot communiceert, motiveert en inspireert — vooral in het Nederlands, maar ook in het Engels en het Frans
  • gestructureerd, nauwkeurig, ordelijk en oplossingsgericht
  • geïnteresseerd in de machinerichtlijn (60204, 61439, 13849, CE …)
  • creatieve en proactieve selfstarter die gelooft in kennisdelen
  • mobiele en flexibele expert die met zijn wagen naar onze werven in België en Nederland rijdt om daar stipt en enthousiast aan te komen

Jouw krokodillenfamilie

Bij CSW automation vind je gepassioneerde krokodillen: robuuste fanatiekelingen die zich vastbijten in een project. De familiale sfeer motiveert iedere medewerker om de kwaliteit van het teamwerk sterker te maken. We leggen onze lat hoog: work hard, play hard … typisch voor een bedrijf met een gezonde groeihonger. Voor je dagtaak vol uitdagingen en vrijheden krijg je een aantrekkelijk loon, met extra voordelen volgens je ervaring en verantwoordelijkheid. Bewijs je meerwaarde en haal het maximum uit jouw realistische doorgroeimogelijkheden. Voel je actief betrokken én gehoord in de uitbouw van ons (krokodillen)bedrijf.

Solliciteer voor jóuw CSW-uitdaging

Mail je cv en motivatiebrief naar hr@csw-automation.be. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Zo weet je heel snel of CSW automation jouw gedroomde match is.