WIE ZIJN WIJ EN WAAROM DOEN WE WAT WE DOEN?

LEER ONS TEAM KENNEN, WIJ WILLEN OOK GRAAG WETEN WIE U BENT

Om goed samen te werken en optimale resultaten te kunnen behalen is het voor ons belangrijk dat we elkaar kennen en precies weten wat we van elkaar kunnen en mogen verwachten. Vandaar dat wij hieronder graag wat meer over ons en ons bedrijf vertellen. Zo kan u ontdekken wie wij zijn, waarom we graag bezig zijn met systeem- en robotintegratie en waarom iedereen in het CSW-team goed is in zijn/haar vak.

In een tweede fase willen we graag u leren kennen, luisteren naar uw uitdagingen en kijken hoe we samen mooie en doeltreffende projecten kunnen realiseren.

CSW automation | Systeem- en Robot integrator

CSW automation is uw partner voor totale automatisatie- en robotica oplossingen. Of het nu gaat over het ontwikkelen van een volledig nieuwe robotcel of het stuurtechnisch reviseren van productiemachines of installaties, de integratie van veiligheidscomponenten of de bijhorende mechanische aanpassingen. Stuk voor stuk vormen ze voor ons een nieuwe uitdaging.

CSW automation wil als betrouwbare partner een langetermijnrelatie opbouwen met haar klanten en leveranciers, dit door het leveren van uitstekende kwaliteit en het strikt nakomen van afspraken.

Binnen ons bedrijf werken we voor elk project steeds met één aanspreekpunt en volgens een strikt afgelijnd stappenplan. Dit zorgt voor een vlotte, duidelijke en transparante samenwerking tussen alle betrokken partijen en maximaliseert de succesfactor.

CEDRIC & SVEN: de drijvende krachten achter CSW automation

Gepassioneerd door industriële automatisering en techniek sloegen beide zaakvoerders, Cédric Wéry & Sven Coeckelbergs in 2015 de handen in elkaar om van CSW automation een modelbedrijf te maken dat zich in de automatiseringswereld onderscheidt door volledige automatisatie-oplossingen aan te bieden.

 

Vandaag is CSW automation uitgegroeid tot een enthousiast en gemotiveerd tienkoppig team dat hun vakgebied als geen ander kent. Het hele team werkt met hoofd, hart en handen om van elk project een succes te maken. CSW automation heeft de lef en creativiteit om in-house kennis in te zetten voor slimme oplossingen waar u als klant alleen maar beter van wordt.

ONZE MISSIE

De missie is voor CSW automation steeds hetzelfde: de productie- en projectresultaten van onze opdrachtgevers verbeteren. Dit doen we door studie, ontwerp en ontwikkeling, integratie, opstart, opvolging en service te leveren op het gebied van industriële automatisering en robotica. Meer winst en een hoger rendement moet het doel zijn van de samenwerking met onze opdrachtgevers. Tevens willen wij de integratie van nieuwe / geüpdatete systemen voor onze klanten zo makkelijk mogelijk maken door hun totaaloplossingen aan te bieden. Hierdoor kunnen wij onze klanten volledig ontzorgen.

ONZE VISIE

Als trendsetter in industriële automatisatie en robotica oplossingen willen we door het leveren van maatwerk en het aanreiken van doelgerichte productieverbeteringen streven naar continuïteit in een win-winrelatie met onze klanten. Wij zien onszelf niet als leverancier maar wel als een partner die samen meebouwt aan het succes van onze klant.

NIEUWSGIERIG OF VRAGEN?

CSW automation wil als betrouwbare partner een langetermijnrelatie opbouwen met haar klanten en leveranciers. Meedenken en helpen om een visie te ontwikkelen over de uitbouw en optimalisatie van uw bestaand machinepark en/of productielijn(en) zit standaard in onze service inbegrepen. Een wederzijdse tevredenheid kunnen we enkel realiseren door het leveren van uitstekende kwaliteit, het nakomen van afspraken en onze waarden en normen te respecteren. Daar gaan we alle dagen 100% voor.