Wat brengt 2022?

We zijn geen epidemiologen. We wagen ons niet aan een voorspelling i.v.m. Corona. CSW automation is wel specialist in industriële automatisatie en robotica. Dat domein is complex en uitgebreid genoeg om onze aandacht vast te houden. Ook in het nieuwe jaar 2022. Hopelijk zonder te veel covid-hindernissen.

Wat zijn onze verwachtingen terzake? Het nieuwe jaar kondigt zich goed aan. De macro-economische indicatoren staan op groen. De smaak om te investeren bij onze ondernemers lijkt niet geleden te hebben onder de pandemie. De hoofdlijnen van het vorige jaar worden bevestigd. Ondernemingen zullen nog steeds streven naar het stijgen van de productiviteit. Ook in 2022 gaat veiligheid, voor mens en omgeving meer dan ooit een hot topic blijven. De eeuwige zoektocht naar het verbeteren van kwaliteit is een derde aandrijver van vraag naar automatisatie en robotisering. Tenslotte zien we een ander, eeuwig streven ook dit jaar meespelen: het verhogen van de efficiëntie.

 

Eigenlijk lijkt de Coronacrisis dus nauwelijks impact te hebben op de behoeften en verzuchtingen van onze klanten. Maar we zien in 2022 toch een aantal nieuwe uitdagingen oplichten:

Met deze context in het achterhoofd sleutelen wij ook aan onze interne organisatie. Daarover kunnen we volgende keer meer nieuws brengen.

 

2022 kondigt zich uitdagend aan. Maar we hebben tijdens de feestdagen niet stil gezeten. Een nieuwe strategie, nieuwe mensen, een nog professionelere aanpak. Op die manier gaan we samen met de klanten het post-corona-tijdperk in.